Generel Hjælp


Nedenfor kan du få svar på stort set alle spørgsmål om Gastromondo Festival.

Kommer jeg virkeligt ud at rejse?
Nej, vi sælger ikke rigtige rejser, vi sælger det vi kalder smagsrejser. Hos os køber du en middag på en restaurant, hver restaurant har valgt en destination, så du kommer ikke til udlandet, du kommer istedet på en lækker smagsrejse på restaurant.

Kan jeg refundere, bytte eller ændre mine købte billetter?
Nej, i henhold til "Lov om forbrugeraftaler § 18 stk. 2, nr. 12" er køb af billetter ikke omfattet fortrydelsesretten, og billetten kan derfor ikke refunderes med mindre arrangementet ikke gennemføres. Du kan altså ikke få pengene retur eller ændre dine købte billetter. Ved ændringer forstås f.eks. ændring af dag eller tidspunkt. Billetterne kan sagtens overleveres til andre.

Jeg har ikke modtaget mine købte billetter på email
Dine billetter bliver sendt til dig fra vores billetportal: Madbillet.dk. Så afsenderen af mailen med dine billetter vil være Madbillet. Tjek evt. også  dit spamfilter for at se om dine billetter er landet der. Kan du stadig ikke finde dine billetter kan du få dine billetter gensendt her: madbillet.dk/show/gensend

Kan I udskrive eller fremsende billetterne for mig?
Nej, det kan vi desværre ikke.

Kan man nøjes med at fremvise billetter på sin telefon/Ipad?
Ja, billetterne kan fremvises på telefon, iPad osv. og skal ikke nødvendigvis medbringes i print.

Hvordan bestiller vi, hvis vi er flere, der gerne vil sidde sammen?
Ønsker du for eksempel at sidde sammen med venner eller familie SKAL billetterne bestilles samlet i en ordre. Billetterne kan ikke ændres efter køb.

Jeg har allerede billetter og vil gerne have en eller flere ekstra gæster med?
Det kan desværre ikke lade sig gøre at tilføje flere gæster til din bestilling.

Kan restauranternes menuer ændres?
Menuen er fastlagt, og der kan ikke foretages ændringer. Vi kan desværre ikke lave specielle menuer til allergikere eller kræsne munde. Bemærk at enkelte restauranter udbyder vegetarmenuer, de er markeret med et lille grønt blad. Dette skal bestilles, når du køber billetterne. Og så håber vi på, at vi med et bredt udbud af restauranter kan tilbyde en lækker menu, der passer netop dine smagsløg. Restauranterne kan ved leverandørsvigt og lignende være nødt til at skifte enkelte råvarer ud i menuen.

Restauranter kan udbyde vinmenuer på hjemmesiden. Du kan enten købe billet til vinmenuen sammen med din bestilling, eller købe vinmenuen på restauranten.

Jeg vil gerne spise vegetarisk
Nogle af de tilmeldte restauranter tilbyder en vegetarmenu. Det fremgår ved den enkelte restaurant, om det er muligt at bestille en vegetarmenu. Du kan kun få vegetarmenu, hvis du bestiller det, når du køber billet.

Hvilke tidspunkter kan man spise på?
Restauranterne bestemmer selv deres tidspunkter. Du kan se tidspunkterne ved at søge under den restaurant, du gerne vil besøge. BEMÆRK at du har bordet i et begrænset tidsrum. Det kan variere fra restaurant til restaurant, men alle kører typisk med flere "seats" på en aften.

Skal børn købe billet?
Ja, alle der skal spise med og bruge en stol i restauranterne - voksen som barn - skal købe billet.

Hvordan foregår billetsalget?
Alt salg af billetter foregår via Gastromondo Festivals billetportal: Madbillet.dk. Du kan ikke købe billetter på andre måder.

Er der gebyrer ved køb af billetter?
Ja, der tages 26 kr. inkl. moms i gebyr pr. billet.
Evt. betalingskortgebyr kan ses her

Hvad er inkluderet i billetten?
Billetten udløser en tre-retters menu. Enkelte restauranter kan evt. servere mere end tre retter. Her er retterne typisk mindre retter, der tilsammen udgør et helt måltid.

* Alle viste priser er inkl. moms og ekslusiv billetgebyr på 26,00 kr.
Der tages forbehold for at restauranterne løbende kan justere priserne op og ned alt efter efterspørgsel.
Gastromondo Festival er ikke et ”traditionelt” rejsebureau, ”det er noget vi leger”, med os kommer du på en ”smagsrejse” på en restaurant.