"Hanoi"

via Bonjour Vietnam, 1620 København V

Ma Ti On To Fr
15.jul 16.jul 17.jul 18.jul 19.jul 20.jul 21.jul
22.jul 23.jul 24.jul 25.jul 26.jul 27.jul 28.jul
29.jul 30.jul 31.jul 1.aug 2.aug 3.aug 4.aug

Om Hanoi

Der findes intet sted i verden, hvor Vietnams pulserende liv føles lige så stærkt som i Hanoi. Her er masser af trafik i gaderne, en stor sø midt i byen, templer, brede boulevarder og skønne akacietræer.

Den 1000 år gamle by er en af Asiens mest atmosfærefyldte hovedstæder, og Hanoi betragtes desuden som en af de smukkeste og mest romantiske storbyer i Asien. Specielt den gamle bydel med snævre gader, gamle huse i fransk kolonistil og livlige gadehandel gør indtryk. Byen byder på mange kulinariske fristelser som blandt andet lokale gadekøkkener, der absolut må prøves.

Gastromondo Festival Menu

FORRET
Pho bo - vietnamesisk oksekødsuppe med risnudler
Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver af mør oksefilet. Serveres med lime og friske koriander.
&
Cha gio - også kaldet ”nem” eller stegte vietnamesiske forsårruller
Hakket kylling, skovøresvampe, løg, glaskål og glasnudler svøbt i rispapir og stegt gyldne.

***
HOVEDRET
Gà xào hat dieu - kylling med cashewnødder
Stegte kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og cashewnødder

***
DESSERT
Kem trái cây
Is med torvets friske frugter

Restaurant Bonjour Vietnam has won several prizes for its authentic kitchen. Bonjour Vietnam won the tilte as ''The best Vietnamese restaurant in Europe'' in 2017, 2018 and 2019 by World Luxury Restaurant Awards.


Bonjour Vietnam won also the title as ''The best Vietnamese restaurant outside of Vietnam' by Luxury life magazine from UK. In 2019, Bonjour Vietnam won the tilte 'Vietnamese restaurant of the Year''


Ha Noi - DET GAMLE KVARTE OG MAD-TOUR

Restaurant Bonjour Vietnam er et autentiske nord vietnamesisk køkken i København. Vi er glade for at give dig en fantastiske mad oplevelse fra vidunderlige Hanoi gamle bydel. Gaderne bugner af street food, og det skal I simpelthen prøve, når I er i Hanoi - Vietnams hovedstad ligger i Nord-Vietnam.

Sydøstasiens mest stemningsfulde hovedstad må være Hanoi - den scooter-dyttende vietnamesiske hovedstad, som emmer af fransk kolonihistorie og asiatisk charme. Når du besøger Hanoi, kan du godt regne med, at du kommer til at dele byen med de lokale. Du finder dem især i templer og ved den centrale sø – og ikke mindst i kø foran den afdøde nationalhelt Ho Chi Minhs glassarkofag. Og man forstår godt, at vietnameserne ikke selv er blevet mætte af atmosfæren i deres hovedstad, for ligesom med de knasende, sprøde forårsruller gælder det også for Hanoi, at når man først har smagt den, vil man gerne have lidt mere.

Bonjour Vietnam

Bonjour Vietnam

Vesterbrogade 44
1620 København V


* Alle viste priser er inkl. moms og ekslusiv billetgebyr på 26,00 kr.
Der tages forbehold for at restauranterne løbende kan justere priserne op og ned alt efter efterspørgsel.
Gastromondo Festival er ikke et ”traditionelt” rejsebureau, ”det er noget vi leger”, med os kommer du på en ”smagsrejse” på en restaurant.