"Lazio, Rom"

via CHÉ FÈ BIOTRATTORIA, 1300 København K

Ma Ti On To Fr
15.jul 16.jul 17.jul 18.jul 19.jul 20.jul 21.jul
22.jul 23.jul 24.jul 25.jul 26.jul 27.jul 28.jul
29.jul 30.jul 31.jul 1.aug 2.aug 3.aug 4.aug

Om Lazio, Rom

Det meste af Lazio er en smule overset, for midt i regionen ligger Rom, Italiens vidunderlige hovedstad. Men resten af Lazio er som en dejlig have uden om en smuk villa med et fantastisk landskab. I det nordlige Lazio lokker grønne bakker, og i syd findes et tørt, vildt og barskt landskab.

Ikke langt fra Roms hektiske centrum gemmer sig romerske ruiner, gamle skatte, middelalderbyer og vulkanske søer - regionen er en af Italiens store overraskelser.

Lazio har med andre ord uendelig meget at byde på. Efter en dag eller to i Rom er det skønt at finde roen igen i en af naturreservaterne med udsigt over en af søerne. En kombination af Rom og Lazio sørger for en afvekslende ferie med både masser af spændende oplevelser og plads til fred og ro i naturen.

Gastromondo Festival Menu

Hjemmelavet Pasta Matriciana med "Guanciale" af gris

***
Saltimbocca alla Romana med Parma skinke

***
Hvid chokolademousse

På CHÉ FÈ laver vi traditionel italiensk mad baseret på sæsonens gode råvarer. Vi fokuserer på økologisk certificerede produkter, der respekterer den gamle tradition i udarbejdelsen og tager hensyn til miljøet. Vores filosofi handler om at præsentere vores gæster for det bedste fra det solrige Italien og tilberede det med lokale italienske råvarer.

CHÉ FÈ BIOTRATTORIA

CHÉ FÈ BIOTRATTORIA

Borgergade 17A
1300 København K


* Alle viste priser er inkl. moms og ekslusiv billetgebyr på 26,00 kr.
Der tages forbehold for at restauranterne løbende kan justere priserne op og ned alt efter efterspørgsel.
Gastromondo Festival er ikke et ”traditionelt” rejsebureau, ”det er noget vi leger”, med os kommer du på en ”smagsrejse” på en restaurant.