"Bangkok"

via Hanzo, 1619 København V

Ma Ti On To Fr
15.jul 16.jul 17.jul 18.jul 19.jul 20.jul 21.jul
22.jul 23.jul 24.jul 25.jul 26.jul 27.jul 28.jul
29.jul 30.jul 31.jul 1.aug 2.aug 3.aug 4.aug

Om Bangkok

Velkommen til Bangkok - Thailands hovedstad. Det er ikke svært at indse, hvorfor det er den by i verden, der får flere besøgende end nogen andre steder.

Bangkok er en by med kontraster, og den har forandret sig, for hver gang man besøger den. Her kan du opleve skinnende templer, hoppe på en tuk-tuk igennem de travle varme gader eller tilbringe et par timer i en longtail-båd på floden og opleve de helt særlige flyende markeder.

Byen rummer desuden en af Asiens største madscener. Her kan du få forkælet ganen i et utal af variationer. Udover de traditionelle restauranter og gadekøkkener kan du også smage på førsteklassesgastronomi. Thaierne er glade for at dele ud af deres kulinariske ekspertise, så er man glad for mad – og for at lave mad - er Bangkok helt bestemt et besøg værd.

Gastromondo Festival Menu

TOM KHA GAI SUPPE (V)
Kokosmælk, citrongræs, svampe, tomater, lime

***
HANZO CURRY
Rød karry, kylling, kokos, ananas, sugar snaps – med jasminris

***
PASSION/MANGOSORBET
Brændt marengs, hibiscus

Hanzo er det bedste fra Fjernøsten iscenesat som en elegant eksplosion af farver og smag, der klinger af gadekøkken såvel som gourmet. Til Gastromondo Festival tager vi en tur forbi de skønne gadekøkkener i Bangkok, Thailand. Du finder Hanz? på Værnedamsvej mellem Vesterbro og Frederiksberg.

Hanzo

Hanzo

Værnedamsvej 14
1619 København V


* Alle viste priser er inkl. moms og ekslusiv billetgebyr på 26,00 kr.
Der tages forbehold for at restauranterne løbende kan justere priserne op og ned alt efter efterspørgsel.
Gastromondo Festival er ikke et ”traditionelt” rejsebureau, ”det er noget vi leger”, med os kommer du på en ”smagsrejse” på en restaurant.