"Paris"

via coq en pâte, 2100 københavn Ø

Ma Ti On To Fr
15.jul 16.jul 17.jul 18.jul 19.jul 20.jul 21.jul
22.jul 23.jul 24.jul 25.jul 26.jul 27.jul 28.jul
29.jul 30.jul 31.jul 1.aug 2.aug 3.aug 4.aug

Om Paris

Kærlighedens by og en af verdens førende kulturcentre. Paris' indflydelse på underholdning, mode, videnskab og kunst gør byen til en af de mest besøgte i hele verden. Og så er Paris særligt kendt for de mange seværdigheder, som byen byder på. Heriblandt kan nævnes Eiffeltårnet, Triumfbuen, Notre Dam, Sacré Coeur og Champs Èlysées.

Men det er ikke kun smukke bygninger og muséer, man skal tage til Paris for. Den kulinariske oplevelse i Paris er nemlig noget for sig. Køkkenstilen er stærkt inspireret af indbyggernes oprindelse, og den repræsenterer en blanding af de mange tilflyttere fra både forskellige egne i Frankrig og de fjernere egne uden for landet.

Gastromondo Festival Menu

Laks ceviche,
avocado creme, ghoa cress, brød kiks med gurkemeje

***
Moules Frites
dampede blåmuslinger, champagne sauce, fenikel, urter, pomfritter, aïoli

***
Hvid chokolade creme brûlée
med rabarber is

Gastromondo Festival Vegetar Menu

Grillet gedeost,
feldsalat, rugbrøds croutoner, grønt æble, cider vinaigrette

***
Gryderet med grøntsager,
kokosmælk, rød karry, urter

***
Jordbær
med mynte og hindbær sorbet

Le Coq en Pâte er en ’petit’, fransk bistro på Østerbro, som serverer franske klassikere i hyggelig, autentisk atmosfære. Restauranten har et nutidigt præg, og tilføjer gerne et smagstwist til de franske retter. Vinkortet har i trit med menuen hovedsaglig fransk accent, men favner også andre nationaliteter. Restaurantens skabere og kokke, Frederic og Andrei, skaber en nærværende stemning, ved skiftevis at præstere bag gryderne i køkkenet og befinde sig ude på gulvet for at byde gæsterne velkommen. "Comme un Coq en Pâte"er et gammelt fransk udtryk, som betydningsmæssigt bliver oversat til at blive forkælet og leve uden bekymringer - og det er netop dét Frederic og Andrei ønsker deres gæster skal føle når de besøger Le Coq en Pâte.

coq en pâte

coq en pâte

landskronagade 4
2100 københavn Ø


* Alle viste priser er inkl. moms og ekslusiv billetgebyr på 26,00 kr.
Der tages forbehold for at restauranterne løbende kan justere priserne op og ned alt efter efterspørgsel.
Gastromondo Festival er ikke et ”traditionelt” rejsebureau, ”det er noget vi leger”, med os kommer du på en ”smagsrejse” på en restaurant.