"Chengdu"

via Hot Pot Republic, 1620 København

Ma Ti On To Fr
15.jul 16.jul 17.jul 18.jul 19.jul 20.jul 21.jul
22.jul 23.jul 24.jul 25.jul 26.jul 27.jul 28.jul
29.jul 30.jul 31.jul 1.aug 2.aug 3.aug 4.aug

Om Chengdu

Chengdu er en kinesisk storby i det vestlige Kina. Det er en levende storby med en lang og fantastisk historie. Men på trods af, at byen er et førende knudepunkt, formår Chengdu samtidig at bevare sin skønhed og afslappede stil. Det kommer især til udtryk ved de mange tehuse, som findes rundt om i byen. Her kan man bruge mange timer på at nyde sin te i de smukke omgivelser. Byen er også kendt for pandareservatet og ikke mindst for sin traditionelle mad, særligt "hot pot".

Gastromondo Festival Menu

Chef's Hot Pot Menu

Slow-cooked broth with 2 flavours
Beef/ Pork/Meat Dumplings
Selected Veggies/ Asian specialties
10+ ingredients
2 Dipping Sauces

Gastromondo Festival Vegetar Menu

Veggie Vibe Hot Pot

Vegetables & seaweed soup with 2 flavours
3 Types of mushrooms/ Veggie Dumplings
Selected Veggies/ Asian specialties
10+ ingredients
2 Dipping Sauces

Gastromondo Festival Vinmenu

ASIAN DRINK COMBO

Chinese Premium Beer
***
Korean Soju
***
Japanese Sake
98,00 kr.

Hot Pot Republic startede som en pop-up i samarbejde med det verdenskendte, danske ølbrand, Mikkeller. Konceptet blev favnet af de nysgerrige københavnere og populariteten resulterede i, at Hot Pot Republic åbnede sin egen restaurant på Vesterbrogade.

Konceptet er enkelt - en gryde med varme supper bliver placeret til deling mellem gæsterne i selskabet, hvorefter et væld af friske og farverige råvarer pryder bordet, klar til at gæsterne selv kan sammensætte og tilberede grøntsager, kød og asiatiske specialiteter i den smagsfulde suppe.

Altså kan hot pot ses som den kinesiske pendant til den velkendte fondue - dog i en friskere, sundere og mere smagsintens udgave. Denne måde at spise sammen på skaber en social, sjov og aktiv ramme for selskabet og måltidet, der udfordrer den gængse middagsoplevelse med et spændende kulinarisk og sympatisk koncept og hyggeligt samvær.

Hot Pot Republic

Hot Pot Republic

Vesterbrogade 146
1620 København


* Alle viste priser er inkl. moms og ekslusiv billetgebyr på 26,00 kr.
Der tages forbehold for at restauranterne løbende kan justere priserne op og ned alt efter efterspørgsel.
Gastromondo Festival er ikke et ”traditionelt” rejsebureau, ”det er noget vi leger”, med os kommer du på en ”smagsrejse” på en restaurant.