"Hanoi"

via Bonjour Vietnam, 1620 København V

Ma Ti On To Fr
16.jul 17.jul 18.jul 19.jul 20.jul 21.jul 22.jul
23.jul 24.jul 25.jul 26.jul 27.jul 28.jul 29.jul
30.jul 31.jul 1.aug 2.aug 3.aug 4.aug 5.aug

Om Hanoi

Intet sted føles Vietnam's pulserende liv så stærkt som i Hanoi.
Massere af trafik, en stor sø, templer, brede boulevarder og skønne akacietræer - den 1000 år gamle by er en af Asiens mest atmosfærefyldte hovedstæder.

Ha Noi betragtes som en af de smukkeste og mest romantiske storbyer i Asien. Specielt den gamle bydel med snævre gader, gamle huse i fransk kolonistil og livlige gadehandel. Byen byder på mange kulinariske fristelser blandt andet lokale gadekøkkener som absolut må prøves.

Gastromondo Festival Menu

HANOI - DET GAMLE KVARTE OG MAD-TOUR

FORRET
3 SLAGS FINGERMAD


1. Cha giò - stegte forsårruller

Vietnamesisk stegte forårsruller; hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske

Bønnespirer svøbt i en rispandekage og stegt gyldne.

2. Hoành thánh chiên giòn - stegte vietnamesiske ravioli

Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret fars af kylling skovøresvampe, krydderurter og løg.

3. Thit bo cuon

Friske ruller med oksefilet, grøntsager, koriander og mangoHOVEDRET

Cha cá Ha Noi - grillet havaborre på støbejerns tallerken fra Hanoi-byen

Lokal fiskeret fra Hanoi, hvor filet af havaborre grilles på en støbejernstallerken og serveres, så du selv kan lave friske ruller med risnudler, friske urter, salat og rispandekage.

DESSERT

Kem trái cây

Is med torvets friske tropiske frugter.

Ha Noi - DET GAMLE KVARTE OG MAD-TOUR

Restaurant Bonjour Vietnam er et autentiske nord vietnamesisk køkken i København. Vi er glade for at give dig en fantastiske mad oplevelse fra vidunderlige Hanoi gamle bydel. Gaderne bugner af street food, og det skal I simpelthen prøve, når I er i Hanoi - Vietnams hovedstad ligger i Nord-Vietnam.

Sydøstasiens mest stemningsfulde hovedstad må være Hanoi - den scooter-dyttende vietnamesiske hovedstad, som emmer af fransk kolonihistorie og asiatisk charme. Når du besøger Hanoi, kan du godt regne med, at du kommer til at dele byen med de lokale. Du finder dem især i templer og ved den centrale sø – og ikke mindst i kø foran den afdøde nationalhelt Ho Chi Minhs glassarkofag. Og man forstår godt, at vietnameserne ikke selv er blevet mætte af atmosfæren i deres hovedstad, for ligesom med de knasende, sprøde forårsruller gælder det også for Hanoi, at når man først har smagt den, vil man gerne have lidt mere.

Fra byens åndehul, Hoan Kiem-søen, fejer en let brise ind over de smalle handelsgader i det gamle kvarter og får de grønne træer, kulørte markiser og røde flag til at vaje i middagsheden. Her møder koloniarv og parisisk ynde det antikke og eksotiske Asien. Samtidig er byen med 3 millioner indbyggere kompakt og let at finde rundt i – så længe man ikke lader sig skræmme af de 4 millioner scootere og motorcykler, der konstant passerer og tilfører noget nutidigt storbylarm til den 1.000 år gamle by.

Bonjour Vietnam

Bonjour Vietnam

Vesterbrogade 44
1620 København V


* Alle viste priser er inkl. moms og ekslusiv billetgebyr på 26,00 kr.
Der tages forbehold for at restauranterne løbende kan justere priserne op og ned alt efter efterspørgsel.
Gastromondo Festival er ikke et ”traditionelt” rejsebureau, ”det er noget vi leger”, med os kommer du på en ”smagsrejse” på en restaurant.