"Monterosso"

via Scarpetta - Rantzausgade, 2200 København N

Ma Ti On To Fr
17.jul 18.jul 19.jul 20.jul 21.jul 22.jul 23.jul
24.jul 25.jul 26.jul 27.jul 28.jul 29.jul 30.jul
31.jul 1.aug 2.aug 3.aug 4.aug 5.aug 6.aug

Om Monterosso

Den nordvestligste af de 5 små fiskerlejer i Nationalparken Cinque Terre, hedder Monterosso.

Byen består af det ældste kvarter med de traditionelle fiskerhuse ved havnen og en nyere del med hoteller ved stranden.

Ud over de lokale vine har Monterosso også dessertvin sciacchetrà, grappa, ansjoser, olivenolie og ikke mindst byens vartegn, citronerne som benyttes til fremstilling af både citronlikøren limoncello (i Monterosso kaldet limoncino) og citronmarmelade.

Gastromondo Festival Menu

FORRET

Ærterisotto med salsiccia

HOVEDRET

Porchetta
med kantareller, stegte majs, estragon og syltede løg

DESSERT

Karamelliserede ferskner
med vaniljeis

På Scarpetta tager vi dig med til det nord italienske nærmere bestemt den lille by Monterosso. Monterosso er én af de såkaldte Cinque Terre byer, som i 1997 blev en del af Unescos verdensarvliste på grund af sit unikke kulturlandskab.

Norditalien ses af mange som Italiens grønne spisekammer og landskabet bugner da også af marker og plantager så langt øjet rækker. Dette er denne overflod af gode grøntsager og frugter, som vi er inspireret af på Scarpetta.

Scarpetta er en både moderne, men også autentisk italiensk restaurant. Det betyder, at vi på Scarpetta tager udgangspunkt i de klassiske italiensk smage og altid på udkig efter italienske råvarer og specialiteter, som præsenterer den side af Italien, som de fleste københavnere måske ikke kender.

Scarpetta - Rantzausgade

Scarpetta - Rantzausgade

Rantzausgade 7
2200 København N


* Alle viste priser er inkl. moms og inklusiv billetgebyr (betalingskortgebyr bliver beregnet ved betaling).
Der tages forbehold for at restauranterne løbende kan justere priserne op og ned alt efter efterspørgsel.
Gastromondo Festival er ikke et ”traditionelt” rejsebureau, ”det er noget vi leger”, med os kommer du på en ”smagsrejse” på en restaurant.