"Tokyo"

via Kung Fu 2 Nørrebro, 2200 København N

Ma Ti On To Fr
17.jul 18.jul 19.jul 20.jul 21.jul 22.jul 23.jul
24.jul 25.jul 26.jul 27.jul 28.jul 29.jul 30.jul
31.jul 1.aug 2.aug 3.aug 4.aug 5.aug 6.aug

Om Tokyo

Japans hovedstad, som strækker sig over 80 km, hvilket gør området til det største byområde i verden. Tokyo var oprindelig et lille fiskerleje ved navn Edo.

Hvert år, på den sidste lørdag i juli, tiltrækker et stort fyrværkeri over Sumidafloden over en million tilskuere. Når kirsebærtræerne blomstrer om foråret samles mange indbyggere i Ueno Park, Inokashira Park og nationalparken Shinjuku Gyoen til picnic under de blomstrende træer. Madkulturen i Tokyo har internationalt ry. I november 2007 udkom Michelin-guiden således med sammenlagt 191 stjerner til Tokyos fine spisesteder, omtrent dobbelt som mange som den nærmeste konkurrent!

Gastromondo Festival Menu

Sushi
Salmon Roll w. unagi sauce avocado &tobikko
Tuna Roll w. homemade chili sauce, avocado & sesame
Crab Roll w.homemade chili mayo,cucumber &tobikko orange
Vegi Roll w.asparagus,carrot &chives

Bao
Braised pork w. homemade kimchi & tamarind sauce
Duck Confit w. orange zest, hoisin sauce & herbs

Dessert
Homemade apple ice-cream w.apple crumble & fresh fruit

A traditional "Izakaya" refers to a sake shop with seating available for guests to come and purchase a sake and share it with friends. Izakayas often offer small selections of tapas like dishes to enjoy with the sake.

We took the Izakaya style and mixed in a bit of Copenhagen hygge. Our cozy spot on Ravnsborggade serves a mix of asian dishes coupled with a selection of Cocktails, Sake, Beer and Wine.

Kung Fu 2 Nørrebro

Kung Fu 2 Nørrebro

Ravnsborggade 16
2200 København N


* Alle viste priser er inkl. moms og inklusiv billetgebyr (betalingskortgebyr bliver beregnet ved betaling).
Der tages forbehold for at restauranterne løbende kan justere priserne op og ned alt efter efterspørgsel.
Gastromondo Festival er ikke et ”traditionelt” rejsebureau, ”det er noget vi leger”, med os kommer du på en ”smagsrejse” på en restaurant.