"Taormina"

via CASA D'ANTINO, 1302 København K

Ma Ti On To Fr
17.jul 18.jul 19.jul 20.jul 21.jul 22.jul 23.jul
24.jul 25.jul 26.jul 27.jul 28.jul 29.jul 30.jul
31.jul 1.aug 2.aug 3.aug 4.aug 5.aug 6.aug

Om Taormina

Byen ligger smukt på en skarp bjergskråning på Siciliens østkyst. Herfra kan du nyde udsigten over Messina strædet og vulkanen Etna.
Taormina er især kendt for sit antikke græske teater, der om sommeren danner ramme om forskellige forestillinger og musikalske begivenheder. Taormina er hyggelig med sine små charmerende og atmosfærefyldte gader, blomsterklædte balkoner og spændende restauranter og caféer. Byens charme består især af beliggenheden og de skønne originale bygninger, der præger centrum. Taormina er dejligst om foråret og efteråret, hvor temperaturerne er behagelige. Men på den anden side finder her mange interessante begivenheder sted om sommeren, og man bør heller ikke glemme, at man aldrig er langt fra havet under et ophold i Taormina.

Gastromondo Festival Menu

MENU DI TAORMINA - SICILIA

Carpaccio di pesce spada con olio al limoncello
Carpaccio af sværdfisk med limoncello-olie

Involtino di vitello con salsa marsala, basilico, zucchini fritti e crema di peperoni affumicati
Små ruller af kalvekød med aubergine og marsala-sauce, basilikum, fritterede zucchini og creme af røgede peberfrugter.

Panna cotta al ribes nero, sorbetto al sambuco, crumble di malto
Panna cotta med solbær, hyldeblomstsorbet og crumble af malt.

GASTRONOMISK REJSE TIL TAORMINA (SICILIEN)

Taormina på den Sicilianske østkyst, midt mellem Messina og Catania er ikke uden grund et yndet turistmål. Allerede i 1800-tallet valfartede mange celebrerer personligheder til byens fine hoteller. Selve byen ligger smukt i ca 200 meters højde med Middelhavet på en ene side og vulkanen Etna på den modsatte, hvor nogle af øens bedste vinmarker også befinder sig. Den primære turistattraktion er naturligvis selve byen og den placering i naturen, men der findes også ruiner af et græsk tempel og et smukt palads (Palazzo Corvaia fra 900-tallet). Strandene, hvoraf ”Isola Bella” er den mest berømte, kan nås via kabinebane. Gastronomien er rig med inspiration mange steder fra, da Sicilien har været invaderet utallige gange. Der er naturligvis meget fisk i Taorminas køkken, men i baglandet findes der også fine råvare i form af kød, ost, grønt og frugt. Vi har sammensat en menu med inspiration fra Taormina, men også med lokale råvare, der er i sæson lokalt.

CASA D'ANTINO

CASA D'ANTINO

Dr. Tværgade 43
1302 København K


* Alle viste priser er inkl. moms og inklusiv billetgebyr (betalingskortgebyr bliver beregnet ved betaling).
Der tages forbehold for at restauranterne løbende kan justere priserne op og ned alt efter efterspørgsel.
Gastromondo Festival er ikke et ”traditionelt” rejsebureau, ”det er noget vi leger”, med os kommer du på en ”smagsrejse” på en restaurant.