"Rom"

via Restaurant Fabio, 2000 Frederiksberg

Ma Ti On To Fr
17.jul 18.jul 19.jul 20.jul 21.jul 22.jul 23.jul
24.jul 25.jul 26.jul 27.jul 28.jul 29.jul 30.jul
31.jul 1.aug 2.aug 3.aug 4.aug 5.aug 6.aug

Om Rom

Velkommen til vidunderlige Rom - en fantastisk oplevelse. At slentre rundt i Roms gader, der konstant ender ud i små og store torve, kan få hvem som helst til at føle, at de er kommet tilbage Middelalderen. Det kulturelle udbud i Rom, det italienske køkken og ikke mindst shoppingudbuddet udgør den perfekte weekendrejse.

Rom er byen, hvor historien stadig er nærværende, og denne unikke stemning møder du ikke i andre byer. Hver gang du går rundt om et gadehjørne i Rom viser et nyt spændende monument sig, og der er mange seværdigheder. Selvom afstandene indimellem er store, så er det en oplevelse i sig selv at gå rundt i byen. Rejser du til Rom og er du historieinteresseret skal du besøge Colosseum og amfiteateret, hvor der blandt andet var gladiatorkampe for mange århundrede siden. Colosseum er udset til at være et af Verdens Syv Nye Vidundere.

Gastromondo Festival Menu

Menu Roma

Carpaccio
Tynde skiver af fennikel marineret lynstegt kalvekød Parmesan flager og trøffelmayo
Tagliata con Pomodori & Grana
Grillet kalvefilet i skiver med ovnbagte tomater Friske flager af grana padana ost
Tiramisu
Italiensk klassiker ”Kvik mig op”
Kaffelikør kage med ”Marsala” og mascarponecreme

Det italiensk danske par Fabio Avenoso og Christine Aagaard har i hjertet af Frederiksberg åbnet deres drøm af en restaurant.
Fabio vil byde dig velkommen i restauranten og så du også kan smage dette vidunderlige Romerske køkken i en romantisk “Dolce Vita” atmosfære.
Fabio har altid fundet inspiration gennem sine Italienske rødder
På restaurant Fabio ønsker vi at tilbyde et personligt ”Cucina Casareccia” (landkøkken) inspireret af Fabios mor og mormor. Køkkenet byder på enkle, traditionelle og smagsfulde italienske retter.
Hos Restaurant Fabio lægger vi vægt på at kunden får en helstøbt oplevelse med at indtage autentisk italiensk mad som vor mor lavede den. Lokalerne er i 2 etager smukt romantisk indrettet, med flotte lysekroner, levende lys og friske blomster på bordet der forfører den enkelte væk fra en stresset hverdag.

I de varme sommermåneder har Restaurant Fabio en flot Toscansk inspireret gårdhave hvor man kan nyde de dejlige danske sommeraftener.

Restaurant Fabio ser frem til at forkæle jer.

Restaurant Fabio

Restaurant Fabio

Falkoner Allé 56
2000 Frederiksberg


* Alle viste priser er inkl. moms og inklusiv billetgebyr (betalingskortgebyr bliver beregnet ved betaling).
Der tages forbehold for at restauranterne løbende kan justere priserne op og ned alt efter efterspørgsel.
Gastromondo Festival er ikke et ”traditionelt” rejsebureau, ”det er noget vi leger”, med os kommer du på en ”smagsrejse” på en restaurant.