"Osaka"

via Damindra, 1057 KOBENHAVEN K.

Ma Ti On To Fr
16.jul 17.jul 18.jul 19.jul 20.jul 21.jul 22.jul
23.jul 24.jul 25.jul 26.jul 27.jul 28.jul 29.jul
30.jul 31.jul 1.aug 2.aug 3.aug 4.aug 5.aug

Om Osaka

Osaka er Japans tredje største by og er en meget farverig og uhøjtidelig en af slagsen.

Hvis du elsker mad er Osaka den helt rigtige by at besøge. Japanerne refererer til Osaka som "Japans køkken". Her kan du opleve de mange smagsvarianter som byen har adopteret fra hele verden og ikke mindst traditionelle restauranterne der har specialiseret sig i Japanske delikatesser.

Derudover er byen også kendt for det storslåede "Osaka Castle" som er omgivet af de mange smukke kirsebærtræer.

Gastromondo Festival Menu

Miso Soup by Damindra
-
Sizzeling Sashimi
(Af laks med citron & ponzu sauce)
-
3 stk Nigiri
(Tun med trøffel, Hamachi med Yusukosu, Laks med hvidløg)
4 stk Urumaki
(Med sprød reje, avokado og unagi sauce )
4 stk Hosomaki
(Med avokado og sesam)
2 stk Fotomaki
(Med snekrabbe og laks)

I 2006 åbnede Restaurant Damindra i hjertet af København med en idé om at fusionerer det eksklusive og unikke japanske køkken med hjertevarm service og gode skandinaviske råvarer.
Med en stærk passion for Japan og dens kulinariske madkultur, rejste holdet bag Damindra, på en pilgrimsrejse ned til det historiske land, for at studerer traditioner og forskellige lokale madteknikker. Kyst-byen Osaka, fangede især opmærksomheden, da de opdagede en hel bestemt stemning og håndtering af mad og friske råvarer, som siden er blevet implementeret i restauranten. Ekstraordinær køkkenkunst, der er værd at rejse efter.

Damindra

Damindra

HOLBERGSGADE 26
1057 KOBENHAVEN K.


* Alle viste priser er inkl. moms og ekslusiv billetgebyr på 26,00 kr.
Der tages forbehold for at restauranterne løbende kan justere priserne op og ned alt efter efterspørgsel.
Gastromondo Festival er ikke et ”traditionelt” rejsebureau, ”det er noget vi leger”, med os kommer du på en ”smagsrejse” på en restaurant.