"New York"

via PS Bar & Grill, 1112 København K

Ma Ti On To Fr
17.jul 18.jul 19.jul 20.jul 21.jul 22.jul 23.jul
24.jul 25.jul 26.jul 27.jul 28.jul 29.jul 30.jul
31.jul 1.aug 2.aug 3.aug 4.aug 5.aug 6.aug

Om New York

Tag til byen der aldrig sover, byen Frank Sinatra med kærlighed synger om, mulighedernes by. Men sine ikoniske højhuse, de gule taxaer og hotdogboder der tøffer rundt, byder New York på det absolut bedste inden for shopping, kunst og kultur.

New Yorks afvekslende madkultur er blevet påvirket af byens immigranter gennem tiden. Omkring 4.000 mobile madvogne er registreret i byen, og mange af dem er immigrantejede. Byen er også hjemsted for mange af de fineste haute cuisine-restauranter i USA.

Kort sagt byen hvor du finder alt!Gastromondo Festival Menu

3 slags snacks:
Crab cakes - syltet melon
Hot wings - hot sauce - blue cheese
Lynstegt tun - avocado - soya/lime

Hovedret:
New York Striploin 180 gr.
Pommes frites - Bearnaise sauce - Cæsar salat

Dessert:
Banan Panna Cotta med Oreos

Spisehus i Pilestræde lægger vægt på afslappet stemning, enkelthed og plads til alle.
Når PS Bar & Grill byder gæsterne indenfor i de rå lokaler i Pilestræde, er det til et uformelt spisehus med både frokost, middag og barstemning i weekenderne.
Kortet består af en række mindre retter, sideorders og saucer, så man selv kan sammensætte måltidet helt efter behov. Inspireret af middelhavets madkultur kan de små retter fungere som snacks til deling eller kombineres til et fuldt måltid med udgangspunkt i kød, fjerkræ eller fisk – i et prisleje hvor de fleste kan være med.
Køkkenchef Paulo Guimaraes forklarer: ”Det er simpel, rustik mad i høj kvalitet og vi lægger vægt på en uhøjtidelig atmosfære. Der er plads til alle, hvad enten man har lyst til et par snacks og et glas vin, et måltid med familien eller en større middag i gode venners selskab.”
Vinkortet rummer primært vine af egen import og der serveres både i glas, i halve eller hele karafler. Er man til en cocktail kan man både at bestille enkeltvis eller en kande til bordet – eller vælge sangria, som er én af PS Bar & Grills absolutte specialiteter.

PS Bar & Grill

PS Bar & Grill

Pilestræde 12 A
1112 København K


* Alle viste priser er inkl. moms og inklusiv billetgebyr (betalingskortgebyr bliver beregnet ved betaling).
Der tages forbehold for at restauranterne løbende kan justere priserne op og ned alt efter efterspørgsel.
Gastromondo Festival er ikke et ”traditionelt” rejsebureau, ”det er noget vi leger”, med os kommer du på en ”smagsrejse” på en restaurant.